ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Για τη διευκόλυνση σας, παρέχουμε τους εξής τρόπους πληρωμής :

  • Με μετρητά. Μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε να αγοράσετε / παραγγείλετε και να μεταβείτε σε ένα από τα καταστήματα μας για την παραλαβή και πληρωμή του.
  • Με αντικαταβολή. Μπορείτε να πληρώσετε το προϊόν σας στον μεταφορέα (courier) κατά την παράδοση του προϊόντος. Η πληρωμή γίνεται με μετρητά και κατά την παραλαβή του προϊόντος θα σας ζητηθεί να υπογράψετε τα αντίστοιχα έγγραφα για την παραλαβή του προϊόντος και της απόδειξης.
    ** Όλες οι τηλεφωνικές παραγγελίες γίνονται με αντικαταβολή.
  • Μέσω Visa ή Master Card. Μπορείτε να πληρώσετε άμεσα το προϊόν που σας ενδιαφέρει μέσω τις προσωπικής σας χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.
  • Μέσω τραπέζης. Επιλέγοντας την πληρωμή μέσω τραπέζης, μας κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του καταστήματος, με την επωνυμία :

Δημητριάδης Β. Παράσχος

Τράπεζα : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN : GR310 11086 3000 0086 3005 110 10

SWIFT : ETHNGRAA

Τραπεζικός λογαριασμός : ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Τράπεζα : ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR19 0172 2160 0052 1610 5271 230

Τραπεζικός λογαριασμός : ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

BIC :PIRBGRAA

* Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εμφανιστούν τα χρήματα θα γίνει η αποστολή της (ανάλογα την τράπεζα χρειάζονται 2 με 3 εργάσιμες ήμερες).
**Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει την κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρωθεί αυτόματα.

  • Με δόσεις. Μπορείτε με την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας να παραγγείλετε το προϊόν που επιθυμείτε και να πραγματοποιήσετε την αγορά σας με δόσεις.

 

Ισχύει για αγορές οποιουδήποτε προϊόντος. Μπορείτε να επιλέξετε από 6 έως 12 άτοκες δόσεις και ισχύει για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας άνω των 200€.

 

** Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.000€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους (για αγορές είτε από το φυσικό είτε από το δικτυακό κατάστημα):

  • Κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
Navigation

My Cart

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories